WEB UKONCIL PROVOZ. TOTO JE ARCHIV. NENI MOZNE SE PRIHLASOVAT.

Debata k článku "Plesová sezóna definitivně skončila"






anonymní uživatel, 11 . 7 . 2005, 1:16
Tak chlapci, ano, smiřte se:) Jsem nakonec rád, že se rozvířila kolem zrušené akce takováto debata. Víte, známka toho, že se snad úplně neposerem. Dobré znamení. Všem těm prudičům Záviše do uší a volume doprava.
PS: /Buď jsem divnej já a nebo oni/Dokola pořád dokola letos i loni/
Držte se, Lukáš

anonymní uživatel, 29 . 6 . 2005, 3:49
OK PUST HUBU na špacír. MÍR
Pavel U.

Reakce na "reakce"
Ritchi, 29 . 6 . 2005, 2:11
Koukám, že je na místě abych se omluvil panu Urbanovi a ostatním občanům Nymburka, kteří nepochopili ironii, se kterou jsem (nedopatřením nenalogován) psal svojí "protirockovou výzvu". Předpokládal jsem, že je to natolik blbý a do očí bijící, že nikoho nenapadne, že by to mohlo být myšleno vážně... Fakt bych se měl asi vykašlat na nadsázku a DRŽET HUBU..... A nebo ne, vono už by to nebylo vono a nebavilo by mě to:o) Btw. Pavle, všechno nejlepší k svátku! (a už se nemrač!:o) )

reakce
anonymní uživatel, 29 . 6 . 2005, 11:48
Ach jo pane anonyme. Svoboda projevu! Svobodné umění! Svoboda je to, čeho jsem se ještě za 15 let nenabažil. Takže DRŽ HUBU! -nebo se pod svůj názor podepiš a můžeme diskutovat.
Pavel Urban občan Nymburka

Michal David
anonymní uživatel, 24 . 6 . 2005, 2:17
a v kulturáku bude dnes hrát Pedro svou besídku s hity Michala Davida...

anonymní uživatel, 24 . 6 . 2005, 1:35
On to totiž, vážení, není žádný žert, položt si na bedra pořádání takové pochybné akce! Vždyť již samotné názvy rádoby hudebních těles, jako například Tři Piči, hovoří za vše v otázce nezodpovědného přístupu umělců ke kultuře samotné. Práva pupku- co to je za nesmysl? Copak pupek, symbol nabubřelosti revanšistických štváčů má nárok na nějaká práva? A co Nové hrábě? Copak v dnešní době kombajnů a rotavátorů má někdo zapotřebí nechat se vykořisťovat s tak primitivním nástrojem, jako jsou hrábě, v zemdlelých pažích? Nehledě na dvojsmyslný výraz Hrábě (nebyl zde náhodou myšlen hrabě, člen buržoazie?!) A co ta divná, vlasatá, či naopak, bezvlasá individua, navštěvující podobné koncerty: Kdepak, soudruzi, zatrhněme jim to!......
Nemám, co bych víc dodal- je mi z toho smutno a taky tak trochu na blití...
Don´t worry, be happy!




© HlucnaSamota.net 2002 - 2012 | prostor poskytuje eldar.cz | web zrobil klokánek | mapa stránek