WEB UKONCIL PROVOZ. TOTO JE ARCHIV. NENI MOZNE SE PRIHLASOVAT.

Debata k článku "„Jsi Čech, tak si toho važ?!“"






anonymní uživatel, 11 . 2 . 2007, 3:06
JSem CECH ANO!!!!
Kurvy Cikanske!!!

Blbosti!
anonymní uživatel, 9 . 10 . 2006, 9:13
Blbec, který napíše, že státní zaměstnanci mají v průměru asi 18 tisíc měsíčně je opravdu blbec, nejdříve by si měl zjistit skutečný jejich plat a pak ať píše blbosti...! já jako státní zaměstnanec mám 10.900,- Kč hrubého, tzn. čistého je to zhruba 9.000,- Kč, a kde je ten zbytek do těch 18 tisíc????!!!! Tak prosím nenadávejte na státní zaměstnance, ono se to týká pouze některých, když se uvádí, že průměrný plat v ČR je něco kolem 22 tisíc...tak tohle asi taky jen tak někdo nemá, takže ten kdo napsal tento článek by měl jít do sebe, zjistit SKUTEČNÝ STAV a pak psát blbosti! Na to vaše "jedna tetička povídala" vám všichni kašlou, je lepší znát realitu!

no nazdar
anonymní uživatel, 26 . 9 . 2006, 8:11
Ješinkote ten článek tady ještě je ? Základní blbost toho všeho je, že se to tisklo. Každý když byl malý pinčel, tak občas napsal něco, co bylo k ničemu. Ale tady je nepochopitelná chyba v tom, že se našel někdo, kdo to otisknul - ještě k tomu v Hutníku. Nedávejte na jevo známosti, a važte si skutečných kvalitních novinářů - toto je totalný propadák, doufám, že si to tak holka jednou uvědomí

Otevřete oči nebo se přestaňte koukat přes prsty
anonymní uživatel, 15 . 8 . 2006, 3:33
Lidi četli jste vůbec celý ten článek který tak odsuzujete??Ve všem má pravdu.A heslo:"jsi čech tak si toho važ" ?? Nemyslím si že by to diskriminovalo národnost nebo rasu.Co si myslíte že má cikán v občance za národnost?? Samozřejmě že českou takže je čech čech čech a váží si toho :D někdy až moc když tě oberou :D nejsem rasista jde o styl kultůry.měl jsem do činění tady v Třinci se spoustou cikánů ale snad jen dva byli slušní.A zbytek??Škoda mluvit.Však se podívejte na jejich styl oni si myslí že jsou američtí černoši...to je k smíchu :D ale dost o nich,zpátky k tématu.Nemyslím si,že by ten článek byl až tak trestuhodný.Vy jenom někde vidíte název orlík a hned po tom jdete jak supi po mršině.Začněte uvažovat.Čtete pravidelně studentský koutek??Jednou jsem tam četl o tom jak spáchat sebevraždu a jaké jsou pocity když si člověk řeže žíly a to není trestuhodné??Jak je v článku zmíněno není to žádná propaganda je to jenom názor tak jako vás všech tady.Myslím si že redaktor který to otiskl je stejného názoru jako já.A to je , že otisknutí toho článku nad ním nevisí paragrafy.Ale stejně jen pár jedinců se dočetlo v mém příspěvku až tady,protože většina kritiků co zde píšou ještě ani neví co znamená slovo:"REAGOVAT" každý jenom napíše 5 - 10 slov a to ještě v neúplné větě,která obsahuje nejméně jedno vulgární slovo.S pozdravem HNUTÍ ZA LIDSKÁ PRÁVA

Vám asi přeskočilo
anonymní uživatel, 22 . 6 . 2006, 10:06
Nechápu jak takovou hovadinu můžete otisknout

anonymní uživatel, 8 . 6 . 2006, 4:20
Prosím už nereagujte na tento článek - díky

anonymní uživatel, 8 . 6 . 2006, 1:09
alejkum je fašistka a ani neví o čem píše

Jakub Sterba
anonymní uživatel, 6 . 6 . 2006, 12:51
Jo, a kamilovi by meli zabavit klavesnici.

Jakub St.
anonymní uživatel, 6 . 6 . 2006, 12:50
Kdo je to Alejkum?
Proc se ona nepodepsala pod svuj vytvor?

anonymní uživatel, 6 . 6 . 2006, 10:37
stop racism......

Pro alejkum
anonymní uživatel, 3 . 6 . 2006, 8:58
Co ty na to, alejkum? Alča

Vsem !
anonymní uživatel, 2 . 6 . 2006, 11:16
Jsi Cech. no a? To, ze se tady narodis, ma jako neco znamenat? Stejne tak ses mohl narodit jinde, klidne jsi mohl byt jeden z tech deti, ktere jeho rodice meli jenom pro prachy za porodne, nebo jedno z tech ktere skonci v odsavackach. A taky klidne rozmazleny klucina ze "smetanky". Mylis, ze z pozice v jake ses nahodou ocitl, mas pravo ponizovat a znevazovat ostatni? Za socialne slabsi a stejne tak jako ostatni lidi, kterymi lidi tak radi pohrdaji, muzes svym jednanim i ty, stejne jako ja, stejne jako my vsichni. My jsme spolecnost a my ji tvorime..a tohle jsme si vytvorili... (kdyz mluvim o spolecnosti nemam namysli narody, staty a podobne nesmysly, myslim opravdu spolecnost..vsechny)
Jenom my ji ale take muzeme menit. A uz jenom z historie je jasne, ze vyvysovani jedne skupiny nad druou, pohrdani, xenofobie, prehlizeni, nedejboze izolace nikam nevede. A clanky jako je tento, jenom ukazuji, kudy cesta opravdu nevede a ze jeste porad existuji lidi, kteri si to bohuzel mysli.
Lukáš Cz.

toro
anonymní uživatel, 2 . 6 . 2006, 12:36
tenhle článek ani nestojí za komentář jak je stupidní... ale na druhou stranu - každý má právo publikovat si ve svých novinách co se mu zachce, třeba i ten Mein Kampf, nebo Komunistický manifest... nehledě na to co říká zákon, a že ten kdo něco takového (stejně jako ten článek) nechá vyjít je prostě blbec...

anonymní uživatel, 2 . 6 . 2006, 11:34
"Nemám nic proti ostatním národním menšinám v naší republice, ale tím že zvýšíte porodné se stane to, že nás bude v našem státě malinko a národní menšina už nebude menšina, ale drtivá většina. Nechci tím nikoho urážet, ale je to pravda."

přečti si článek na TRINEC.CZ - logicky jde z této věty vyvodit - z menšiny bude většina = Čechů bude málo = není žádoucí, aby z menšiny byla většina = menšina je něco méně nebo horšího = podněcování k zaujetí postoje k menšině.

kamil, 1 . 6 . 2006, 8:14
Vysvětlí mi někdo, jak tento názor někoho nebo něco diskriminuje rasově, sexuálně, národnostně atd? Kódování pro některé prohlížeče opravím, ale určitě nestáhneme, za Etickým kodexem si stojíme:-)

profesor
anonymní uživatel, 1 . 6 . 2006, 7:34
nechápu, proč je na hlavní stránce Prostoru tohle ????

http://eldar.cz/prostor-web/html/kodex.html (některým nezobrazí dobře kódování)

h) nesmí vytvářet ani ztvárňovat námět, který by podněcoval diskriminaci rasy, barvy pleti, náboženství, pohlaví nebo sexuální orientace,
- aha, tady není uvedena národnost, takže článek nic neporušuje:))

ale co potom tohle?

Novinář si bude vědom nebezpečí diskriminace, kterou podpoří sdělovací prostředky, a udělá vše pro to, aby se vyhnul usnadnění takové diskriminace, která bude mít, mezi jiným, ve svém základě rasové, sexuální, sexuálně orientační, jazykové, náboženské, politické nebo důvody a národnostní či sociální původ.

DOPORUČOVAL BYCH ETICKÝ KODEX STÁHNOUT!





Jolano
kamil, 1 . 6 . 2006, 5:20
To by klidně mohlo být v povinné četbě, ale to by právě nikdo nečetl:-)) Také jsem nečetl povinnou četbu, ale pssst:-)) Já vím, jsem trapný.

Vendula, 1 . 6 . 2006, 5:20
Clovek by toho mel za zivot precit tolik, aby se obrnil vuci ruznym nastraham a vidite, ja bych nechala, aby lidi cetli i treba Main Kamf, osobne jsem cetla jen jednu pasaz, na vic zatim nebyl cas, ale cloveka to obohacuje a kazda takova vec, dle mne, zmeni postoj k zivotu a utvari nazor/y... Nemyslim si, ze po precteni toho dila, by se ze mne stal horsi clovek, vlastne, kdo soudi to, zda jsem dobra ci ne...

Kamile
anonymní uživatel, 1 . 6 . 2006, 5:16
Začíná to být trapné, proto končím diskuzi nás dvou. Ubavit se k smrti si taky přečtěte, možná by měli všichni v rámci povinné četby už na střední.
Jolana

Jolano
kamil, 1 . 6 . 2006, 5:13
Jezdim vláčkem a autobusem, stačí to? Stopem nejsem tak nebojácný:-))

Kamile
anonymní uživatel, 1 . 6 . 2006, 5:10
Začněte jezdit stopem, když nemáte jinou možnost setkávat se lidmi různých názorů a různé inteligence, výborné vystřízlivění, možná zjistíte, že vaše představa o společenské realitě je blud.
Jolana

Vendula, 1 . 6 . 2006, 5:09
Ja bych je podcenila:o)

Jolano
kamil, 1 . 6 . 2006, 5:06
Milá Jolano, tak bych lidi nepodceňoval.

Kamile
anonymní uživatel, 1 . 6 . 2006, 5:02
A ještě naposled: "Napíšu do novin, že lidé jsou blbci..." Někteří lidi si řeknou, že ona tiskovina ztrácí serióznost. A co pak ti, co nechápou rozdíl mezi Bleskem a MFDnes, a že jich je.
Hezký den, Jolana

Jolano
kamil, 1 . 6 . 2006, 4:59
Vazena Jolano, na to se da reagovat jen: ano

Kamile
anonymní uživatel, 1 . 6 . 2006, 4:53
Nejspíš žijete v nějakém vysoce intelektuálním vákuu.
Spousta lidí nerozlišuje mezi informací a spekulací, mezi bulvárem a seriózním tiskem, ztrácí se v přemrštěném množství faktů, nerozezná, co je objektivní.
Ale nechci zabíhat do teorie masové komunikace, můžu jen doporučit dva vyníkající teoretiky: McLuhan, McQuail.
Jolana

Vendula, 1 . 6 . 2006, 4:53
To Kamil: Ne, lide Te odsoudi, protoze to neni nazor vetsiny a bohuzel nezabodujes....

Vnimat svet je krasne
Vendula, 1 . 6 . 2006, 4:50
Takze se mame nechat ovlivnovat tim, co pisi noviny? Prectete si - Ubavit se k smrti od: Neil Postman a pochopite, ze cist ty smazky, ktere ctete kazdy den v novinach, velice pekne a myslene utvareji verejne mineni. Tady je jeden jiny nazor, a hned je ten nazor spatny. Neni dobreho nebo spatneho nazoru, jsme jen my, kteri utvarime nazory a vybirame, co je 'dobre' a co 'zle'

Jolano
kamil, 1 . 6 . 2006, 4:48
Napíšu do novin, že lidé jsou blbci, a ovlivním tím veřejné mínění, myslím, že tím jen ovlivním to, že lidé si řeknou, že ten Mrázek je idiot:-))) nemyslite?

Jolano
kamil, 1 . 6 . 2006, 4:45
Opravdu? Jakýkoli názor publikovaný v médiích má vliv na veřejné mínění? No to snad ne, bože, kde to žiju, lidé už nemají vlastní názory a vlastní hlavu.

ještě nebudu sprostý:-))
kamil, 1 . 6 . 2006, 4:41
to pilch: citace: "h) nesmí vytvářet ani ztvárňovat námět, který by podněcoval diskriminaci rasy, barvy pleti, náboženství, pohlaví nebo sexuální orientace" reakce: si děláš srandu, z tebe bude dobrý právník, hahahihi

Kamile
anonymní uživatel, 1 . 6 . 2006, 4:41
Jakýkoli názor publikovaný v médiích má vliv na veřejné mínění, do jaké míry se to povedlo alejkum, nejste kompetentní posoudit. Nesnažte se z toho dělat banalitu.
Jolana

i tak se to dělá:-))
kamil, 1 . 6 . 2006, 4:39
to pilch: nežil jsem před 2. světovou válkou, takže neznám názory ani zpravodaj Konrád und Landsmannschaft. Ale bavíš mě:-) a děkuji za úžasnou reklamu na serveru trinec.cz:-)))

pilch and mistr Inovecký
anonymní uživatel, 1 . 6 . 2006, 4:39
odcházím, ale ještě bych se zeptal, proč tedy neprotlačit do hutníku i manifest komunistické strany či Mein Kampf?

alejkum se vůbec veřejného mínění nedotkla, všechny ty reakce na netu jsou jen chiméra

jsem s pozdravem, a jezde trvanlivé salámy

salam
anonymní uživatel, 1 . 6 . 2006, 4:37
banán

pilch
anonymní uživatel, 1 . 6 . 2006, 4:36
pro kamila:
h) nesmí vytvářet ani ztvárňovat námět, který by podněcoval diskriminaci rasy, barvy pleti, náboženství, pohlaví nebo sexuální orientace,

což tady nějak nevyšlo, ne?

Jolano
kamil, 1 . 6 . 2006, 4:35
Milá Jolano, váš názor, reakci a veškeré další názory se budu snažit protlačit do Hutníku příští středu, takže nebojte, lidé si z nich utvoří veřejné mínění. A neříkám jakýkoliv názor, a nemyslím si že názor autorky alejkum by nějak utvářel veřejné mínění a jak jste napsala obohatil o nové informace:-)))

Grrrr:o)
Vendula, 1 . 6 . 2006, 4:34
to pilch: Nez neco napises, tak premyslej, pomuze to, uvidis... A pokud si myslis, ze nevim, jaky je rozdil mezi obohacenim a rozhorcenim, doporucuju navstivit psychologa... A az se stanu Tvym zlatem, budu Ti viset na krku a to se nestane, takze mam jmeno a proto ho mam uvedeno vyse, hm...? blik?*

Kamile
anonymní uživatel, 1 . 6 . 2006, 4:31
Milý Kamile, uvědomte si, že noviny utvářejí veřejné mínění, budeme proto tedy zveřejňovat jakýkoli názor?
Jolana

salam
anonymní uživatel, 1 . 6 . 2006, 4:29
banán

jolano
kamil, 1 . 6 . 2006, 4:28
Tady nejde o to, jak se noviny dělají nebo ne, tady jde o vyjadřování názoru, stejně jako beru váš názor, beru i názor alejkum a všech ostatních. Každý má na věc jiný pohled, někdo souhlasí, někdo ne

pilch
anonymní uživatel, 1 . 6 . 2006, 4:27
souhlas s jolanou, podobné články vycházely před 2.sv.válkou ve zpravodaji Konrád und Landsmannschaft

domnenky:-))
kamil, 1 . 6 . 2006, 4:26
Vazeny pane Pilchu, nikomu nevracim zadne prispevky, ze nejsou prozatim, opakuji prozatim, otistene v Hutniku neni ma chyba, ale budou otistene zde.

kamile
anonymní uživatel, 1 . 6 . 2006, 4:24
"...takze to co napsala alejkum nijak nikoho neobohatilo, neprineslo zadne informace ani novy pohled, coz znamena, ze napasla to co vsichni vedi..."
Nikoli to, co všichni vědí, ale co nevzdělaní burani vykřikují po hospodách, nemyslím, že právě tohle by mělo vycházet v novinách, ta představa mě děsí...proto na jakýkoli projev tohoto typu rychle reaguji, aby si každý uvědomil, že takhle se noviny nedělají.
Jolana

pilch
anonymní uživatel, 1 . 6 . 2006, 4:23
vendula: obohacení a rozhořčení jsou trochu jiné pojmy zlato

pilch
anonymní uživatel, 1 . 6 . 2006, 4:21
mrázek: co tu feliš o svobodě vyjadřování, když vracíš lidem jejich texty s tím, že jsou moc "kontroverzní"? (viz julesfloyd.blogspot.com)

Orlík si buď nikdy neslyšel (to by ti asi neunikly texty jako "kdo nám to sem z palmy spad / černý ruce, černý tělo, to není můj kamarád" nebo "napal ho pěstí, k zemi ho dobij, s takovým šmejdem nesmíš se srát") nebo jsi oddaným loverem rasistických "umělců".

Ups a jsme tady:o)
Vendula, 1 . 6 . 2006, 4:19
No, kdyby nikoho neobohatil (clanek), tak by si tady nekdo nerozepsal na nekolik desitel radku a taky by se nekteri obcane nepodivali do zakoniku, zda nahodou nebyl porusen zakon, myslim, ze clanek urcite obohatil. Minimalne o znalost novych pasazi v zakoniku a o nove jmeno Weber:-)))))

kamil, 1 . 6 . 2006, 4:12
To je sranda, dovolte já se zasměji hahahihihi

hahahihi
kamil, 1 . 6 . 2006, 4:11
"Tvoje „úvaha“ je změť spekulací, nepodložených negativních hospodských keců. Keců neúspěšného, neschopného člověka, co tuší, že s tím asi nic nenadělá. Vydána byla naprosto zbytečně, nikoho nijak neobohatila, nepřinesla žádné informace ani nový pohled. " ... takze to co napsala alejkum nijak nikoho neobohatilo, neprineslo zadne informace ani novy pohled, coz znamena, ze napasla to co vsichni vedi:-)))

ano
kamil, 1 . 6 . 2006, 3:48
No já myslím, že po přečtení tohoto článku a všech hlavně dvou větších reakcí, které se na něj snesly, musím říct, že je směšné si myslet, že tato úvaha má něco dočinění s podporou a propagací hnutí směřující k potlačování práv a svobod člověka. A že by porušil nějaké zákony jeho publikováním si také nejsem jistý. Je to názor a jako názor se může někomu líbit a někomu nikoliv. Stejně i reakce na tento článek můžou být pozitivní či negativní. Reakce: "Hutník: Podněcování k národnostní nesnášenlivosti bez odezvy?", který napsal jakýsi neznámý autor Goldsmith, který se ani neumí podepsat neberu v úvahu, přísné soudy v jeho kritice nejsou na místě. Reakce autorky Jolany Klusové se mi líbila více a má pravdu, je to její názor. je vidět, že je rozumnější a starší. Stejně jako je článek v TH názor autorky alejkum, mladé, treba naivni atd studentky.




© HlucnaSamota.net 2002 - 2012 | prostor poskytuje eldar.cz | web zrobil klokánek | mapa stránek