WEB UKONCIL PROVOZ. TOTO JE ARCHIV. NENI MOZNE SE PRIHLASOVAT.

Debata k článku "V nádheru světa zakletá..."






Urbanová? Kohútková? Beňačková?
anonymní uživatel, 21 . 3 . 2006, 3:19
Pani redaktorka ma v jednom pravdu: ked pocuvame Evu Urbanovu ako Rusalku, naozaj sa nam (mne teda urcite) "zasteskne" po Gabriele Benackovej. ti z vas, ktori poznaju live nahravku z Wienerstaatsoper s G.Benackovou a Petrom Dvorskym (1987), mi iste daju za pravdu, ze je to jedna z najlepsich Rusaliek, ak nie vobec najlepsia, aka existuje. Nic proti kvalitam pani Urbanovej, prave naopak... no prave v tejto postave sa svojej, uz spominanej kolegyni nemoze rovnat. nieco ine je to ale v pripade Adriany Kohutkovej, ktora ponala rolu Rusalky lyrickejsie, nez su niektori zvyknuti. netreba jej to vsak vycitat, naopak, svojim spevom a vyrazom sa priblizila a pripomenula nam Gabiku Benackovu ovela viac, nez pani Urbanova. jej zjav, herecky a pohybovy prejav bol na vysokej urovni, a dokazala nam, ze lyrickost Rusalke svedci viac, ako dramatickost... koniec koncov, Rusalka je predsa lyricka rozpravka. Pani Kohutkova nam v tejto postave este bude mat co ukazat!

Rusalka
anonymní uživatel, 19 . 3 . 2006, 1:55
ja si myslim, ze urbanova mala ostat pri tej cudzej knaznej a rusalku prenechat vhodnejsim interpretkam.

Amneris
anonymní uživatel, 17 . 3 . 2006, 3:00
asi mas pravdu Violetta - nemohli by predsa lepsie ohodnotit menej "renomovane" spevacky, to je nemyslitelne!!!!!! Pani Kohutkova je ale bez pochyby uzasna nielen ako spevacka, ale i ako herecka. Nebojim sa povedat, ze ovela lepsia nez Urbanova! Ohodnotenie, ktore tu "ziskala" si vobec netreba vsimat, pretoze sa uplne odklana od reality...

Violetta
anonymní uživatel, 17 . 3 . 2006, 2:35
samozrejme,ked uz ani Urbanova nemohla dostat pozitivnu, je nemyslitelne, aby ju dostali dve menej "renomovane" spevacky, aj ked na to maju pravo. nehovorim, ze hned obidve... ale jedna urcite!

Zuz
anonymní uživatel, 18 . 11 . 2005, 2:59
jenufka, kraviny pisu, zavidia nam Adrianu, netreba sa odvapnovat

Jenufa
anonymní uživatel, 16 . 8 . 2005, 12:53
prepacte mi, ale co je to tam napisane za hlupost, ze Adriana Kohutkova je spevacky a herecky nevyrazna??? Je to momentalne jedna z najlepsich spevacok minimalne na Slovensku a po celej Europe - maximalne jedna z najlepsich spevacok na svete! Ma nadherny vyraz, nadherny hlas, vybornu techniku a je obrovsky herecky talent! Videla som uz x predstaveni v ktorych vystupovala a ani jedno to predstavenie v jej podani NEBOLO nudne.. Som naozaj pysna na to, ze mame na Slovensku tak uzasnu spevacku a herecku akou je ADRIANA KOHUTKOVA!!!




© HlucnaSamota.net 2002 - 2012 | prostor poskytuje eldar.cz | web zrobil klokánek | mapa stránek