WEB UKONCIL PROVOZ. TOTO JE ARCHIV. NENI MOZNE SE PRIHLASOVAT.
HlucnaSamota.Net
. časopis . : . . hudba - mp3 .
muzika - tepe to a buší
hudebníci pozor

Promo singl zdarma!


Lukáš Trejbal

Agentura Secy Musicall rozjíždí ve čtvrtek 9. března 2006 ve studiu Všechlapy u Nymburka velkou mecenášskou akci PROMO SINGL ZDARMA! Od té doby každý čtvrtek až do konce roku si tu jedna kapela nebo sólista natočí píseň, kterou si za cca 3 hodiny (prohlídka studia, prezentace, nahrávání, míchačka, mastering) odnesou domů na CD. Zcela vyjímečný projekt míří hlavně do řad méně zkušených kapel nebo těch, kteří nemají prostředky pro natočení regulérního dema. Může ale dobře posloužit i těm, kteří už zkušenosti mají a přemýšlí o nové nahrávce, studio si mohou obšlápnout a pak se sem za nějaký čas vrátit normálně nahrávat.


Nástrojový park i nástroje budou připraveny. Bicí jsou stabilní, ostatní nástroje si mohou muzikanti přinést samozřejmě s sebou. Ceny studia jsou také více než příznivé! Hodinová sazba je až do konce března (i při pouhé objednávce!) 180,- Kč, poté 200,- Kč. Je možné se domluvit na pevné částce bez ohledu na počet hodin. Další možnost je nahrávání na splátky. Kapela, která nemá celou hotovost, zaplatí pouze 25 % z celkové ceny a zbytek zaplatí ve splátkách (250,-/h). Může si ale studio i tzv. předplatit (připravuje materiál), každý měsíc přispívat např. 500,- Kč a až bude připravena, domluvit si ve studiu frekvenci. V tu chvíli se sazba snižuje na 150,- Kč.

S jarem tajou ledy letos i ve studiu Všechlapy ? http://www.secy.cz/studio, vše na webu platí, až na ceník. Budete ? li mít zájem využít volný čtvrtek na natočení singlu nebo využít studio jindy na regulérní nahrávku, piště nebo volejte: daluol@centrum.cz, 731 010 472 (Lukáš).

spokojený hudebník

spokojený hudebník (zvětšit)


(10. 2. 2006, 0:00, přidal uživatel Wethes)


vytiskni [=]

Tento článek zhlédlo 4550 párů očí.

Diskuse k článku

Ritchi, 16 . 2 . 2006, 9:29
Vastupuji tedy z davu, aby se neřeklo:o) Já jsem vždycky tak rozlícenej, že se "zapomenu" nalogovat:)
(a pozor, "Hodný" je mé druhé jméno):)

Promáč warpovou rychlostí
Lookas, 16 . 2 . 2006, 8:43
Dobře se to tady rozproudilo, to dobře. Není ale těch anonymních uživatelů nějak moc? Klidně se podepište Vy z davu:)
Volné čtvrtky se pěkně naplňují, volají kapely z Prahy, Hradce, dokonce z Hořic!
Lookas

anonymní uživatel, 16 . 2 . 2006, 6:04
Ještě jednou, pro šťouraly předesílám, že ty tři hodiny jsou určený na "ošahání" studia. Samozřejmě se nejadná o oficiální CD pro distribuci. To bys holenku musel zamířit do vod trochu jiných cenových relací. Tahle akce je určená pro kapely, kterým jde jen o demonahrávku, kterou můžou nabízet organizátorům fesťáků, soutěží a pod., nebo kámošům. Oficiální nosič Ti studio "upeče" taky, ovšem za jiných podmínek než jsou uvedeny v článku...

anonymní uživatel, 15 . 2 . 2006, 12:38
No za tři hodiny toho moc nestíhám

anonymní uživatel, 13 . 2 . 2006, 1:58
Ovšem blbě se Ti bude vytírat zadek webovou prezentací- navíc se bojím, že ti tam nikdo počítač na záchod nepůjčí.
Uvedený tři hodiny jsou určený skutečně jen k prohlídce studia a nahrání jedné skladby "nasucho". Pokud kapela není schopná během tří hodin nahrát jednu DEMO skladbu, sorry, ale to ať se ještě zavře na další minimálně půlrok do zkušebny!

CO?
anonymní uživatel, 13 . 2 . 2006, 1:14
Za tři hodiny si tam stihnu tak akorát vytřít zadek těma propagačníma materiálama...

singl
anonymní uživatel, 10 . 2 . 2006, 1:48
oh jeah ja sem tady single




© HlucnaSamota.net 2002 - 2012 | prostor poskytuje eldar.cz | web zrobil klokánek | mapa stránek