WEB UKONCIL PROVOZ. TOTO JE ARCHIV. NENI MOZNE SE PRIHLASOVAT.

Debata k článku "Znáte kapelu Kamil Mrázek?"






anonymní uživatel, 9 . 1 . 2007, 3:06
MILUJU TE KAMILE

Soren Kierkegaard
anonymní uživatel, 30 . 12 . 2006, 12:17
Na jedinci stoji svět.

zmrde
anonymní uživatel, 23 . 12 . 2006, 6:01
tvoje matka je kurva

no jo take jsem se zamyslel
Kamil.Mrazek, 18 . 12 . 2006, 12:22
Takovych lidi je hodne, kteri neco kritizuji a urazeji, pritom to ale ctou, jak absurdni, kdyby to byl brak tak jak nekteri jedinci pisou, urcite by to porad necetli:-) Kazda reakce jak pozitivni tak negativni dava najevo zajem ze strany ctenaru a ukazuje, ze tento prispevek stoji za to, aby na neho reagovali. Noviny funguji na ctenarskem zajmu, pokud stale budou ctenari si noviny kupovat, cist a jeste k tomu reagovat, neni duvod neverit, ze tyto noviny, pripadne rubrika je zajimava. A kazdy na to muze mit jiny nazor, tak funguje preci svet, vsem se nemuze libit vsechno, kdyby to tak bylo, byl by to nudny svet. A urcite par anonymnich jedincu, kteri nemaji zadne konstruktivni nazory, navrhy a jen pisou, ze je to hnus a bla bla bla, se tak akorat jim muzeme vysmat. Na jedinci nestoji svet.

haha hihi
Kamil.Mrazek, 18 . 12 . 2006, 12:11
Hmmm, to nedava logiku, ty sako. Napr. kdyz me nezajima sport, tak nebudu cist sportovni rubriku, ne?:-) A uz vubec nebudu psat reakce na to, co me nezaujalo, a zaujmout muze jak negativne, tak pozitivne. A tebe to proste zajima, proto to ctes, kdyz psat neumis:-))

...
anonymní uživatel, 18 . 12 . 2006, 11:57
to, že něco čtu, ještě neznamená, že je to zajímavé ty pako!

anonymní uživatel, 18 . 12 . 2006, 10:39
akce vyvola reakci.
Tuzka se vratila.
Sledujte ve ctvrtek. Prosim nech toho.

anonymní uživatel, 18 . 12 . 2006, 9:36
V cem zase prekvapis?
Zvire!

tak jo, nemusis psat, kdyz to neumis, aspon umis cist a dokazujes tim, ze Studentsky svet je zajimavy, protoze ho ctes:-)
Kamil.Mrazek, 17 . 12 . 2006, 11:31
Dulezite je, ze Studentsky svet aspon ctes:-))), to mi sdeluje informaci, ze je stale Studentsky svet zajimavy:-)

zamyslel jsem se
anonymní uživatel, 17 . 12 . 2006, 10:37
kamile, to te nenapadlo, ze se ti lidi nad tim zamysleli a prisli na totez, ze nemaji potrebu psat do studentskeho sveta, protoze pisou jinam, na kvalitnejsi mista? mozna bys mel zacit onanovat, ulevilo by se ti... jsi jen pro smich, ostatne to jsi byl vzdycky

no nic
Kamil.Mrazek, 16 . 12 . 2006, 12:03
tak ja jdu asi dnes spat lidi, nikdo mi nic nenapise, nikdo na me nemysli, vsichni jen urazeji misto aby psali, to je zivot:-))) v absurdnim svete.

jo a jo a jo
Kamil.Mrazek, 16 . 12 . 2006, 12:00
Uz tu obranu K.M. ctu po desate, to tak hreje na dusi, kdyz je nekdo inteligentni. A ma pravdu obrankyne, zamyslete se nad sebou, nez zacnete kritizovat jine. Vzdy budou kladne, vzdy zaporne ohlasy a kritici vzdy zustanou jen kritiky, protoze se na nic vic nezmuzou, jen urazet a kritizova, nic jineho neumi:-)))

ve stredu dalsi vytvor
Kamil.Mrazek, 15 . 12 . 2006, 11:49
Pip pip pip zacatek REKLAMY: Jo a teste se na stredu a kupte si Hutnik, opet tam bude vytvor meho vnitrniho genia:-)) pip pip pip konec REKLAMY

pro verejnost z te toho napsali dost a pro Studentsky svet nic, stydte se
Kamil.Mrazek, 15 . 12 . 2006, 11:45
Jo a souhlasim s tou, ktera nechce byt mou obrankyni, debata je uz trapna, chlapci a devcata, piste radeji smysluplne clanky do Studentskeho sveta, protoze ja psat neumim a vy jste ti nejlepsi, co nikdy do Studentskeho sveta clanek neposlali, tak proto upada, tak se cinte, anonymni machri.

ja ti dam humor
Kamil.Mrazek, 15 . 12 . 2006, 11:40
Ja ti dam humor, anonymni uzivateli, sproste mi tu ublizujete:-)) jsem z toho v noci nespal.

ja chci s obrankyni na pizzu
Kamil.Mrazek, 15 . 12 . 2006, 11:37
Ahojky, ma obrankyne a proc nechces byt mou obrankyni? A ty me neznas, no to bud rada, a jinak jsem osamely, no a to uz me teda trochu znas:-) Ale tak muzu te aspon pozvat na pizzu?:-), ja jsem slusny kluk, i kdyz vsichni, jak vidis, me tady nemaji radi. Jo a neznama obrankyne, s tim "vyridte si to osobne", to zase neblazni, to by bolelo a jeste by me zalovali, ze jsem jim ublizil:-)) nasili ne a ne a ne.

anonymní uživatel, 15 . 12 . 2006, 10:41
Ale, vzdyt je to takovy humor preci ;) Kamil tomu jiste rozumi. Tak ted sem to ja jo, at nepovite, ze jsem se nepodepsal... Anonymni uzivatel

obrana K.M.
anonymní uživatel, 15 . 12 . 2006, 10:18
Nezda se Vam ta debata trapna? Par anonymu si zde vyliva svou averzi proti osobe Kamila Mrazka. Jasne, to ze Vam nekdo neni zrovna sympaticky, je samozrejme, ale neni to jeste duvod k tomu, davat to najevo takovym zpusobem - anonymne se snahou urazit dotycneho (coz se Vam, jak je videt s reakci Kamila, nepovedlo). Kdyz Vas nekdo stve, tak si to s nim vyridte osobne, bude to fer;) Nooo, nechci tady byt za obrankyni Kamila, ani neznam ho... a myslim si, ze se dovede dobre obranit sam;) Reaguji jen na debatu k tomuto clanku. Zamyslete se nad sebou, nez zacnete kritizovat ostatni.

anonymní uživatel, 15 . 12 . 2006, 10:04
vsichni doufame, ze pozitivni reakce zverejnis do novin a na internet...moc se na ne vsichni tesime...velice zajimave tema...MY v redakci budeme jen radi...smysluplnost vety... s anonymnimi uzivateli je DEBATE jen ztrata casu...csetin jak svina...pro studenty a verejnost jsem uz toho napsal dost a lituju toho, jak rubrika Studentsky svet upada pod Tvym vedenim do zahuby...Aspon bude vice mista pro reklamy a Hutnik bude levnejsi...:)))

Kamil na hrad.
anonymní uživatel, 15 . 12 . 2006, 4:53
A mame to tu zase...Kamil znovu ukazal svuj inteligentni smysl pro humor, kteremu nikdo nerozumi a proto je to bezpochyby ta nejzajimavejsi osobnost o ktere si vsichni mysli svoje...Samozrejme jen to nejlepsi. Kamil je Pan Srandista, Kamil je BUH.

no jezisi
Kamil.Mrazek, 15 . 12 . 2006, 12:59
Tak k tomuhle neni co dodat, jelikoz uz to, ze beres posledni vetu s autorizaci jako fakt, ze to neni psano humorem me presvedcilo o tom, ze opravdu tento clanek nechapes, ta veta byla napsana prave pro ten humor, takze radeji neztracej cas, nauc se aspon trochu cesky a pak pis reakce k clankum:-). Jo a jeste k tomu mistu v novinach, proc bychom nedali misto vsem? Vzdyt davame misto vsem, takze napis neco prinosneho pro studenty a verejnost, my v redakci budeme jen radi. A jestli melo cenu nad touto tvou reakci ztracet cas? Reknu ti popravde, nemelo, mel sis zajit radeji na pivo, protoze s anonymnimi uzivateli je debate jen ztrata casu:-))) Ohlasy na tento clanek byly velmi pozitivni a ctenarsky zajem je. Podivej se napr. i do debaty na strankach kapely Kamil Mrazek.

anonymní uživatel, 14 . 12 . 2006, 9:14
Vubec nechapu podstatu tohoto clanku. Nechapu, co se tady resi a k cemu je to dobre pro Studentsky svet jako takovy. Pripada mi Kamile, ze nemuzes prenest pres sebe to, ze si z tebe nekdo proste udelal prdel. Proc se snazis byt za kazdou cenu ten nejbezchybovejsi clovek na svete? Nepripada mi to jako humor, jak pises ve sve jedne reakci, ze nekteri ctenari nepremysli...Jestli je to humor, tak proc nenechas radeji misto v novinach nekomu, kdo ma opravdu neco prinosneho pro studenty a verejnost??? Nejake osobni problemy si myslim tady nikoho nezajimaji. Dale nechapu, proc by kdokoli mel nejaky clanek autorizovat?? Mame demokraciju, ne? :) Ze to neni brano s humorem potrhujes svou posledni vetou s tou autorizaci. Ted premyslim, jestli ma cenu vubec nad touto reakci na ten tvuj clanek stracet cas, ale kdyz uz to je napsane, tak ten enter uz zmacknu, doufam ze se mi to nesmazne :) Cest praci.

a někteří čtenáři jsou zase chytří:-), jupííí
Kamil.Mrazek, 14 . 12 . 2006, 9:44
přesně :-))), už nemůžu dýchat, dusím se:-) a nudím se, tak si tady píšu.

...
anonymní uživatel, 14 . 12 . 2006, 9:36
no, mě spíš připadá, že to nemůžeš vydýchat, že si někdo z tebe dělá tímhle způsobem prdel, a snažíš se to maskovat takhle...

pozitivní ohlasy
Kamil.Mrazek, 14 . 12 . 2006, 12:34
A ohlasy na článek do redakce přišly velmi pozitivní, takže jsme jen rádi.

novinářská etika? vtipálku:-) zamysli se.
Kamil.Mrazek, 14 . 12 . 2006, 12:27
Někteří čtenáři prostě nechápou humor, nepřemýšlí, ale každý člověk je nějaký:-). Já jsem třeba pro někoho kripl:-)) Ale kdo by mě asi žaloval za tento článek, který je napsán v nejlepším úmyslu zviditelnit novou kapelu a informovat o ní veřejnost. Jmenují se stejně jako já, což je na jednu stranu pro někoho absurdní, na druhou stranu pro mě čest a krásné, a tak se o nich zmiňuji. Zajímá mě jejich budoucnost a přeji vše nejlepší.

fakt? no do háje:-)
Kamil.Mrazek, 13 . 12 . 2006, 6:02
No to bude zase aféra, haha hihi, ty clovece:-)

novinářská etika
anonymní uživatel, 13 . 12 . 2006, 2:30
neautorizovala? ted te muzou klidne zalovat ty kriple




© HlucnaSamota.net 2002 - 2012 | prostor poskytuje eldar.cz | web zrobil klokánek | mapa stránek